BEL ONS 036-5322989

DE VELO WIJN SPECIALIST

Wie zijn wij?

 
     
Henk Mostert  
     

Henk Mostert van de gelijknamige drankenhandel is inmiddels een begrip in wijnland en altijd op zoek naar mooie kwalitatieve wijnen voor een scherpe prijs. Dat levert u altijd prijsvoordeel op.


 
Onze missie is om de Nederlandse markt mee te laten profiteren van mooie wijnen tegen scherpe prijzen. Wij kunnen de zakelijke markt met onze professionele wijn + eigen label oplossing een relatiegeschenk aanbieden die altijd garant staat voor een verrassend en blijvende marketingtool.
 
Henk Mostert Wijnen vindt zijn oorsprong in de detailhandel. De hiermee opgedane ervaring heeft geleid tot oprichting van de huidige drankengroothandel.

Juist door deze ervaring en opgedane kennis zijn wij in staat om een goed en objectief advies te geven, en om objectief in te kopen.

Dit heeft geresulteerd in een goed assortiment met ruime diversiteit en wij kunnen stellen: zonder meer een goed resultaat. Persoonlijke aandacht, smaak, kwaliteit voor een scherpe prijs en correcte snelle service is de kracht van drankenhandel Henk Mostert Wijnen.
Wij organiseren graag een proeverij op een door u aangegeven locatie samen met uw vrienden en kennissen, wij zorgen uiteraard voor de wijn en Franse kaas. Hebt u interesse in een proefpakket van een bepaalde Rode, Witte, en Rosé wijn of gesorteerd pakket tegen een heel leuke prijs? Bel of mail ons.